Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
Horoskop djevica Blizanci horoskop Horoskop ovan Horoskop ribe Horoskop vodenjak Horoskop jarac
Horoskop lav Horoskop vaga Horoskop škorpion Horoskop strijelac

Vaga opcenito

Profinjen karakter koji uvijek i u svemu tra×i ravnote×u. Ima izra×en smisao za estetiku, a i sam najceÜce izgleda lijepo i djeluje elegantno. Zbog toga je privlacan i ugodan ljudima, kao Üto mu je i samom ljubav i partnerstvo najdragocjenije u ×ivotu. Ne mo×e i ne voli biti samotnjak, naprotiv, u prirodi mu je da kroz ljubav dijeli sve sa svojom najdra×om osobom, na taj nacin ostvarujuci sklad i ravnote×u koja mu je tako va×na. Zbog potrebe i smisla za drugu stranu ľ uz Üto uglavnom ide i urodena ljepota i finoca ponaÜanja ľ odlican je diplomat, rado prihvacen i viden. No ako nema svoju ädrugu polovinuô, duboko pati, jer je i duboko emotivan. Isto tako i duboko voli i daruje bezuvjetno svog sebe svojoj ljubavi, te na taj nacin zapravo ostvaruje sebe. Sklon je finijim stvarima i pojavama, kao i umjetnosti, te isto takvom ponaÜanju i izra×avanju. Sposoban je staviti se u poziciju drugog i zato dobro razumije druge, katkad do te mjere da zaboravlja na samog sebe i svoje potrebe. Zbog te×nje da uvijek uskladuje stvari, zna upasti u zamku neodlucnosti, pa predugo razmiÜlja i va×e, te dok izabere, ako uopce izabere, ili postavi stvari na mjesto koje bi im pripadalo, prilika je vec proÜla. Istu neodlucnost i njene posljedice mo×e nadoknaditi Üarmom kojim zraci u svakoj prilici. Takoder posjeduje dobar osjecaj za etiku, pa zna prosuditi stvari ľ pravedan je ukoliko ×ivi u skladu, no ako se sklad poremeti, potpada pod emotivni do×ivljaj i donosi subjektivan sud. Kad ostvari trajniju ravnote×u, mo×e se pretvoriti u finog mudraca uvijek nasmijeÜena lica.

Vaga (lat. Libra) Osobe rodene od 23. rujna do 23. listopada rodene su u znaku vage.Poznate osobe rodene u znaku vage
John Lennon, Mahatma Gandi, Brigitte Bardot, Marcello Mastroianni, Catherine Deneuve, Lejla Őehovic, Michelangelo Antonioni, Farah Diba, Rita Hayworth, Franz Liszt, Charlton Heston


Net.hr
Index.hr
Astrolook
Tportal
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Frendice
Novi list
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Vecernji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Covermagain
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Zena.hr

Ljubav
Ljubav je za Vagu najva×nija, ne mo×e ×ivjeti sama. Vaga ima sna×nu potrebu voljeti i biti voljena. Cesto se zaljubljuje u ljubav, a ne u osobu. Puno joj znaci zagrljaj i pokoja topla rijec.
Posao
Vage imaju smisao za glazbu, posebno klasicnu. Dobre su u zvanjima vezanim uz kulturu, ljepotu i umjetnost: manekenstvo (ljudi Vage su lijepi), moda, modna fotografija, kostimografija, scenografija, kozmetika, glazba, nekim dijelom i gluma.
MuÜkarac
MuÜkarac Vaga je sklon neprekidnom davanju savjeta, imat ce "savrÜena" rjeÜenja na sve probleme i odgovor na svako pitanje, a voli raspravljati do iznemoglosti. Mo×e biti cudljiv i ima naviku da sve raspravi ili odvagne. Njegov Üarm nije hipnoticki kao kod Őkorpiona, vec logican i stvaran. MuÜkarac je otmjen, osjetljiv na formu i ljepotu, upotrebljava dezodoranse, losione prije i poslije brijanja, fine mirise, lijepo se odijeva, pa×ljiv je ljubavnik. Neodlucan je, a ne mo×e ×ivjeti sam pa postoji opasnost da na kraju odabere upravo ×enu kakva mu nije potrebna. Cesto mijeÜaju prijateljstvo i ljubav, ali ne pate od slomljenog srca i gotovo kao i Blizanci ili Strijelci brzo zaboravljaju veze koje su bile osudene na neuspjeh. Äena od njega ne mo×e dobiti utjehu, emocije nece doprijeti do njega, nema osjecaj za partnericine potrebe za dubljim razumijevanjem. MuÜkarac Vaga mrzi zbrku i njemu je potrebna harmonija.
Äena
Äena je savrÜena supruga, domacica, majka, za sve nade vremena i niÜta ne zapuÜta. Za svoju bi djecu sve ucinila. Lijepo hoda, lijepo se Üminka, ima urednu kosu i moderno se odijeva. Voli nakit s plavim i bijelim safirima, Üto je drago kamenje Vage. Ako pronade muÜkarca koji je razumije i voli ona je idealna ×ena. Voli se razmetati pametnim dosjetkama u raspravama, ali i raspravljati sama sa sobom. Sklona je sve dva puta odmjeravati, kako bi bila sigurna da nije neÜto propustila, ona ne stvara svoja vlastita pravila, niti tvrdoglavo odbija sve razloge, kao ×ene drugih astroloÜkih znakova, a i svoja miÜljenja prezentira diplomatski pa×ljivo. Mrzi biti sama i potrebno joj je partnerstvo, kako u poslu tako i u ljubavi. Za nju je brak "zajednicko ulaganje" i tipicna ×ena Vaga nema nikakvu ×elju da svome partneru bude kamen oko vrata. Rijetko kad dozvoljava da ju emocije ometaju u donoÜenju odluka ili stava. Idealna kombinacija sa ×enom Vagom je muÜkarac Ovan, Őkorpion, Lav ili Bik, a dvije Vage u braku postaju ili zaljubljene pticice ili ljuti protivnici, prelazeci iz jednog ekstrema u drugi.
Dijete
Svojom ljepotom privlaci odrasle, a cesto odrasli pomisle da je tvrdoglavo, no samo je neodlucno. Na njih ne treba vikati, vec im samo dati dovoljno vremena i pomoci im u donoÜenju odluke, jer inzistiranje na brzom donoÜenju odluka, stvara malim Vagama neuroze. Izbor im treba sugerirati Üto nje×nije, ne bi trebalo biti okru×eno bukom, jakim bojama. Ukoliko je dijete Vaga mrzovoljno, samo ju treba ostaviti na miru da obnovi svoju energiju. Razum im je toliko cist i logican, vole debate, radoznali su i cesto predstavljaju zadovoljstvo uciteljima, a uvijek im treba pru×iti dvije mogucnosti ishoda i inzistirati ce na raspravi dok ne dobije i drugo rjeÜenje, Üto neki pogreÜno tumace kao buntovnost, a zapravo mlada Vaga te×i samo pravednosti. Djeca Vage su sklona knjigama i pisanju.
Zdravlje
Eventualne bolesti su ×enski organi, bubrezi, urinarni trakt. Zato treba izbjegavati cigarete, ×estoki alkohol i teÜku hranu. Otrov su: papar, crna kava, cokolada, bijeli Üecer i industrijska sol Treba konzumirati morsku sol, med umjesto Üecera (i uz crnu kavu, samo treba cekati da se kava ohladi, jer vrucina uniÜtava korisno djelovanje meda), maslinovo ulje, piletinu, pastrvu (ribu opcenito), teletinu i morske plodove. Zbog zdravlja, potrebno im je mnogo dana provedenih na moru i suncu, uroloÜki caj i mnogo tekucine: sokovi, obicna voda i drugi cajevi potrebni zbog osjetljivosti na uroloÜke probleme.

Kizi igrice

igre
Igrice friv
Facebook cover photosIgrice :)
     
Akcijeske igre Auto moto igre Avioni igre
Board igre Bojanke igre Bratz igre
Golf igre Igre kuhanja Misaone igre
Sportske igre Sue igre Uredi sobu
Karte Košarka igre Memory igre
Barbie igre Brodovi igre Winx igre
Zabavne igre Parovi igre Manekeni igre
Celebrity igre Mahjong igre Igre za djevojčice
Nogometne igre Winx igre
Istraživanje Moda Šah igre
Make up igre Jagodica Bobica igre Puzzle igre
Kućni ljubimci Ratne igre  
     
  JOŠ IGARA
FORA IGRE - 5000 igrica
AUTO IGRE - auto moro
Akcijske igre ŠAH IGRE - sah-igre.com
Akcijske igre RAZNE IGRE razneigre.com
TOPOGRAFIJA - upoznaj drzave
Akcijske igre ZUMA IGRE - zaustavite zmiju
Zabavne igre BIJEG U 4 SEKUNDE
Zabavne igre TRAKTOR TOM
AUTOŐKOLA IGRE
BILJAR - biljar snooker i druge
PACMAN - pojedite sve kuglice
Akcijske igre SUPER MARIO - legenda
bubble struggle BUUBLE STRUGGLE - baloni
Super junaci SUPER JUNACI - njih 15
igre Üminkanja IGRE ŐMINKANJA - za cure
auto igrice UPHIL RUSH - sve o autima
arkadne igrice ARKADNE - arkadne igrice
Igre oblacenja IGRE KUVANJA - za cure
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze