Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
Horoskop djevica Blizanci horoskop Horoskop ovan Horoskop ribe Horoskop vodenjak Horoskop jarac
Horoskop lav Horoskop vaga Horoskop škorpion Horoskop strijelac

Rak opcenito

Mek karakter kojem je najva×niji njegov dom. Posjeduje istancan osjecaj za intimu. Sklon je popustljivosti, a narocito ako je to zato da bi necije patnje bile ubla×ene, no u isto vrijeme ispod svoje finoce zna kriti i te kakve ambicije, te na svoj nje×an nacin biti uporan, pa cak ľ ako je to potrebno ľ i tvrdoglav. Dar za umjetnicke stvari i uopce za finije pojave najradije ispoljava u uredenju vlastitog gnijezda, koje do×ivljava i kao nu×no potrebno skloniÜte od nedaca svakodnevnog ×ivota. To je za njega raj i tu se najviÜe osjeca svoj, dakako sa svojom obitelji. Osjetljiv i suosjecajan, katkad upada u faze lutanja, kroz koje mo×e ispoljiti i sklonost boemÜtini, picu, no sve kroz neku vrstu patnje. Najsretniji je kad se povuce u vlastiti dom i otuda duboko pro×ivljava ×ivot. DuÜevnost i dubina su odlike ovih ljudi, koje se prepoznaju u njihovim cesto sanjalackim ocima. Ranjivi i emotivni kao da trepere ľ sazdani od finog i mekog materijala. Ponekad se to ispoljava i kao slabost tijela i karaktera ľ lako potpadaju pod utjecaj drugih ili okoline ľ kao Üto su skloni i promjenama raspolo×enja i postupaka na blag, fin nacin. Zbog svoje dubine znaju proniknuti i u dubinu drugih ľ pronicljivost im je cesta karakteristika. Tako imaju osjecaj za druge ljude i uopce mase, zbog cega znaju biti popularni i omiljeni od drugih. Ovaj karakter krasi i fantasticno dobro pamcenje, energija, kao i sklonost da ×ivi u svijetu proÜlosti. O tome dovoljno govori i slika ×ivotinje raka koji hoda natraÜke, a voli se povuci u svoju luÜturu pred opasnoÜcu.

Rak (lat. Cancer) Osobe rodene od 22. lipnja do 23. srpnja su rodene u znaku raka.Poznate osobe rodene u znaku raka
Gabi Novak, Zrinka CviteÜic, Leonardo Da Vinci, Ernest Hemingway, Vittorio De Sica, Pablo Neruda, Pamela Anderson, Ingmar Bergman, Ringo Starr, MiÜo Kovac

Net.hr
Index.hr
Astrolook
Tportal
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Frendice
Novi list
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Vecernji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Covermagain
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Zena.hr

Opcenito
Pasivan ×enski znak, flegmaticnog temperamenta. Vole dom, obitelj, djecu i uhodani svakodnevni ritam bez pretjeranih promjena. Promjenjiva raspolo×enja imaju veze s Mjesecom, koji ima na njih sna×an utjecaj. Imaju smisao za publicitet kada to njima odgovara, ne te×e za slavom, ali ni ne zaziru od nje. Melankolicna, tu×na i pesimisticna raspolo×enja uz neopravdane strahove cesto su prisutna ukoliko ih ne uspiju savladati. Ukoliko se ×eli osvetiti, to ce napraviti potajno, a svoju tugu ili nezadovoljstvouglavnom provodi povucen u tiÜini i samoci. Mrzovoljnost je jedna od negativnih osobina rakova, ali uskoro ponovno mo×e biti simpatican i drag, sve ovisno o tome u kojoj je fazi Mjesec.
Ljubav
Rak je najtajanstveniji znak pod utjecajem Mjeseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je vjeran, ljubomoran, ne iskazuje otvoreno emocije. Tra×i jakog partnera, koji bi mogao zadovoljiti njegove velike potrebe. Pada na glazbu, pice i priguÜeno svijetlo.
MuÜkarac
MuÜkarac Rak je cesto vezan uz svoju majku cijeli ×ivot i voli utjecaj bliske ×ene u svom ×ivotu. Ne mora biti pretjerano vjeran i cesto se ×eni viÜe puta, ali o svoj svojoj djeci skrbi s pa×njom i dobrobit obitelji mu je jako va×na. Novcem raspola×e oprezno pa cak i Ükrto. Voli slatko, a nije pretjerano izbirljiv kod ostale hrane.
Äena
Äena Rak je oprezna i dobro pazi kome ce pokloniti svoje srce. Ova mjeseceva dama istinski je ×enstvena i zaÜtitnicki se odnosi prema onima koji su joj bliski. U njoj se nalaze skrivene emocionalne dubine i potrebna joj je ljubav kako bi se probudio njen erotizam. Ljubav oslobada njene tinjajuce strasti skrivene plaÜljivoÜcu. Ne ocekujte da bude direktna, jer ona nezna kako biti direktna. Njeni osjecaji suviÜe su ranjivi da bi bili povrijedeni. Äeni raku povjerenje je vrlo va×no i oprezna je kada mora svoje srce pokloniti nekome. Dvije stvari koje su joj potrebne viÜe od svega su ljubav i sigurnost, a uzvraca beskrajnom odanoÜcu muÜkarcu koji joj to pru×i. Ona mo×e dom uciniti mjestom iz kojeg muÜkarac nikad ne po×eli otici.
Zdravlje
Äena rak je sklona ginekoloÜkim bolestima, teÜkocama u trudnoci, porodu. Rakovi opcenito imaju osjetljiv ×eludac, pluca.
Net.hr
Index.hr
Astrolook
Tportal
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Frendice
Novi list
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Vecernji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Covermagain
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Zena.hr
Kizi igrice

igre
Igrice friv
Facebook cover photosIgrice :)
     
Akcijeske igre Auto moto igre Avioni igre
Board igre Bojanke igre Bratz igre
Golf igre Igre kuhanja Misaone igre
Sportske igre Sue igre Uredi sobu
Karte Košarka igre Memory igre
Barbie igre Brodovi igre Winx igre
Zabavne igre Parovi igre Manekeni igre
Celebrity igre Mahjong igre Igre za djevojčice
Nogometne igre Winx igre
Istraživanje Moda Šah igre
Make up igre Jagodica Bobica igre Puzzle igre
Kućni ljubimci Ratne igre  
     
  JOŠ IGARA
FORA IGRE - 5000 igrica
AUTO IGRE - auto moro
Akcijske igre ŠAH IGRE - sah-igre.com
Akcijske igre RAZNE IGRE razneigre.com
TOPOGRAFIJA - upoznaj drzave
Akcijske igre ZUMA IGRE - zaustavite zmiju
Zabavne igre BIJEG U 4 SEKUNDE
Zabavne igre TRAKTOR TOM
AUTOŐKOLA IGRE
BILJAR - biljar snooker i druge
PACMAN - pojedite sve kuglice
Akcijske igre SUPER MARIO - legenda
bubble struggle BUUBLE STRUGGLE - baloni
Super junaci SUPER JUNACI - njih 15
igre Üminkanja IGRE ŐMINKANJA - za cure
auto igrice UPHIL RUSH - sve o autima
arkadne igrice ARKADNE - arkadne igrice
Igre oblacenja IGRE KUVANJA - za cure
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze