Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
Horoskop djevica Blizanci horoskop Horoskop ovan Horoskop ribe Horoskop vodenjak Horoskop jarac
Horoskop lav Horoskop vaga Horoskop škorpion Horoskop strijelac

Lav opcenito

Karakter koji ne mo×e proci nezapa×eno. Biti u centru pa×nje, za njega je najnormalnija stvar na svijetu, a ako to nije, osjeca se vrlo loÜe. Zraci toplinom i prirodnim autoritetom, tako da privlaci pa×nju i povjerenje ljudi. Zbog toga je cesto na vodecim pozicijama. Jasan je i ima jake principe. Obo×ava pozornicu bilo koje vrste i kao srediÜtu, potrebna mu je publika koja ga inspirira ľ bilo u dvorani, bilo na ulici, sportskom terenu, u mesnici ili u ducanu. Na taj nacin dobiva poticaje za joÜ vecu kreativnost u ×ivotu. Snaga licnosti i ponos ne dopuÜtaju mu da vuce bilo kakve minorne poteze, a takoder je redovno nadaren za organizaciju i upravljanje. Ima jak utjecaj na druge. Tome doprinosi i njegovo dostojanstveno dr×anje i samosvijest. Voli djecu i zna s njima, kao Üto i djeca vole njega. Ne voli i nema smisla za spletke (osim kad ima loÜe aspekte sa Suncem - onda zna biti i la×ov velikog stila), kao niti za mracne stvari. Suprtno tome, topao i jasnih pogleda, privlaci druge. Katkad sve ove osobine prerastu u napuhivanje sebe, pa se mo×e dogoditi da postane hvalisav, lijen i naporan za okolinu. Pri tom mu jak ego ne dozvoljava da pogne glavu ili ispolji poniznost i onda kad bi to bilo pametno. Nema smisla za suptilne varijante, pa ponekad mo×e djelovati i glupkasto. No isto je nadoknadeno toplinom i jasnocom kojom zraci i djeluje na okolinu, pa je vecinom omiljen i rado viden od drugih.

Lav (lat. Leo) Osobe rodene od 24. srpnja do 22. kolovoza rodene su u znaku lava.Poznate osobe rodene u znaku raka
Gabi Novak, Zrinka CviteÜic, Leonardo Da Vinci, Ernest Hemingway, Vittorio De Sica, Pablo Neruda, Pamela Anderson, Ingmar Bergman, Ringo Starr, MiÜo Kovac

Net.hr
Index.hr
Astrolook
Tportal
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Frendice
Novi list
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Vecernji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Covermagain
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Zena.hr

Ljubav
U ovom znaku ima najmanje ne×enja, nikada se ne oslanjaju na druge, ali vole da se drugi oslanjaju na njih. Svida im se odgovornost prema slabima i nemocnima.
Posao
U bilo kojem zanimanju Lav pokuÜava da stekne odlicje duhovnog vode ,jer zraci snagom,plemenitoÜcu i dostojanstvom.U poslu je korektan i neumoran.Nikad ne ostavi neÜto nedovrÜeno,bez obzira kakve to tra×i ×rtve.To mu stvara neprijatelje ali se na to ne obazire.U poslu zna pokazati takvu ljutnju, Üto mu je i jedna od mana,i tada je oÜtar i strog preko svih granica ,Üto mu kasnije bude ×ao i zbog cega se kaje.
MuÜkarac
MuÜkarac roden u znaku Lava istice se svojom smjeloÜcu i otvorenoÜcu u radu. Sve Üto radi ×eli da je javno i bez zakulisnih tajni. Realist je i prakticar. Svoje ciljeve uskladuje sa svojim mogucnostima.Inteligentan je, mo×e upravljati svojm ×eljama i u svakoj situeciji je gospodar.Voli pocast i poÜtovanje, ali ih i zaslu×i. Vjeruje ljudima svakom daje svoje povjerenje ali ko ga jednom iznevjeri, za njega nema opravdanja. Nesretan je ako nema moc vladanja i ni cemu ne ×eli biti drugi. Äene ga vole i sretan je u ljubavi. Voli avanture,a u×ivai glas zavodnika.Sklon je iskrenoj ljubavi, samo svoje istinite osjecaje sam izvrgava izrugivanju i satiri jer se boji trajne veze jer voli slobodu. Kao ×ivotni partner najbolje mu odgovara osoba rodena u znaku Ovna i Strijelca.
Äena
Äena rodena u znaku Lava je hrabra i mocna. Ona je u srediÜtu pozornice i u tome je obicno nitko ne ometa. Őarmantna i magnetski privlacna; ona je u isto vrijeme izuzetno sposobna a i neumorna. Mane poput taÜtine i uvredljivosti - na pozitivnoj strani prelaze u moc utjecaja na druge, a samouvjerenost kojom se laca posla ispostavlja se kao logicna, jer u svakom poslu Äena Lav uspijeva. Kao par joj odgovoraju osobe u znaku Ovna , Strijelca i Vodenjaka.
Zdravlje
Prilicno zbog nervoznog ×ivota kakav vode Lavovi osobe rodene u tom znaku moraju viÜe voditi racuna o ×ivcima, ×eludac im je isto prilicno osjetljiv.

Opcenito
Pasivan ×enski znak, flegmaticnog temperamenta. Vole dom, obitelj, djecu i uhodani svakodnevni ritam bez pretjeranih promjena. Promjenjiva raspolo×enja imaju veze s Mjesecom, koji ima na njih sna×an utjecaj. Imaju smisao za publicitet kada to njima odgovara, ne te×e za slavom, ali ni ne zaziru od nje. Melankolicna, tu×na i pesimisticna raspolo×enja uz neopravdane strahove cesto su prisutna ukoliko ih ne uspiju savladati. Ukoliko se ×eli osvetiti, to ce napraviti potajno, a svoju tugu ili nezadovoljstvouglavnom provodi povucen u tiÜini i samoci. Mrzovoljnost je jedna od negativnih osobina rakova, ali uskoro ponovno mo×e biti simpatican i drag, sve ovisno o tome u kojoj je fazi Mjesec.
Ljubav
Rak je najtajanstveniji znak pod utjecajem Mjeseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je vjeran, ljubomoran, ne iskazuje otvoreno emocije. Tra×i jakog partnera, koji bi mogao zadovoljiti njegove velike potrebe. Pada na glazbu, pice i priguÜeno svijetlo.
MuÜkarac
MuÜkarac Rak je cesto vezan uz svoju majku cijeli ×ivot i voli utjecaj bliske ×ene u svom ×ivotu. Ne mora biti pretjerano vjeran i cesto se ×eni viÜe puta, ali o svoj svojoj djeci skrbi s pa×njom i dobrobit obitelji mu je jako va×na. Novcem raspola×e oprezno pa cak i Ükrto. Voli slatko, a nije pretjerano izbirljiv kod ostale hrane.
Äena
Äena Rak je oprezna i dobro pazi kome ce pokloniti svoje srce. Ova mjeseceva dama istinski je ×enstvena i zaÜtitnicki se odnosi prema onima koji su joj bliski. U njoj se nalaze skrivene emocionalne dubine i potrebna joj je ljubav kako bi se probudio njen erotizam. Ljubav oslobada njene tinjajuce strasti skrivene plaÜljivoÜcu. Ne ocekujte da bude direktna, jer ona nezna kako biti direktna. Njeni osjecaji suviÜe su ranjivi da bi bili povrijedeni. Äeni raku povjerenje je vrlo va×no i oprezna je kada mora svoje srce pokloniti nekome. Dvije stvari koje su joj potrebne viÜe od svega su ljubav i sigurnost, a uzvraca beskrajnom odanoÜcu muÜkarcu koji joj to pru×i. Ona mo×e dom uciniti mjestom iz kojeg muÜkarac nikad ne po×eli otici.
Zdravlje
Äena rak je sklona ginekoloÜkim bolestima, teÜkocama u trudnoci, porodu. Rakovi opcenito imaju osjetljiv ×eludac, pluca.

Kizi igrice

igre
Igrice friv
Facebook cover photosIgrice :)
     
Akcijeske igre Auto moto igre Avioni igre
Board igre Bojanke igre Bratz igre
Golf igre Igre kuhanja Misaone igre
Sportske igre Sue igre Uredi sobu
Karte Košarka igre Memory igre
Barbie igre Brodovi igre Winx igre
Zabavne igre Parovi igre Manekeni igre
Celebrity igre Mahjong igre Igre za djevojčice
Nogometne igre Winx igre
Istraživanje Moda Šah igre
Make up igre Jagodica Bobica igre Puzzle igre
Kućni ljubimci Ratne igre  
     
  JOŠ IGARA
FORA IGRE - 5000 igrica
AUTO IGRE - auto moro
Akcijske igre ŠAH IGRE - sah-igre.com
Akcijske igre RAZNE IGRE razneigre.com
TOPOGRAFIJA - upoznaj drzave
Akcijske igre ZUMA IGRE - zaustavite zmiju
Zabavne igre BIJEG U 4 SEKUNDE
Zabavne igre TRAKTOR TOM
AUTOŐKOLA IGRE
BILJAR - biljar snooker i druge
PACMAN - pojedite sve kuglice
Akcijske igre SUPER MARIO - legenda
bubble struggle BUUBLE STRUGGLE - baloni
Super junaci SUPER JUNACI - njih 15
igre Üminkanja IGRE ŐMINKANJA - za cure
auto igrice UPHIL RUSH - sve o autima
arkadne igrice ARKADNE - arkadne igrice
Igre oblacenja IGRE KUVANJA - za cure
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze