Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
Horoskop djevica Blizanci horoskop Horoskop ovan Horoskop ribe Horoskop vodenjak Horoskop jarac
Horoskop lav Horoskop vaga Horoskop škorpion Horoskop strijelac

Djevica opcenito

Ovo je diskretan karakter profinjena ukusa. Odlican je analiticar ciji je pristup ×ivotu cesto i odviÜe kriticki, zbog cega zna sam sebi oduzimati samopouzdanje i zadovoljstvo ×ivljenja. S jedne strane, posjeduje izuzetan dar za detalje, no s druge strane, isti se zna izroditi u to da zbog prevelikog poklanjanja pa×nje sitnicama, ne vidi Üumu od drveta, pa se poput pijanca nervozno vrti u zacaranom krugu, dok mu bitne stvari izmicu iz ruku. Svoj razvijen intelekt zna korisno upotrijebiti u ×ivotu, no zna ga i rasipati, neprestano prigovarajuci za kojekakve neva×ne sitnice i gubeci dragocjeno vrijeme. Ukoliko pak uspije iste osobine ľ analiticnost, intelekt, sposobnost zapa×anja detalja, marljivost ľ konstruktivno usmjeriti k odredenom cilju, i pri tom se ne zamarati suviÜnim sitnicama, mo×e postici izvanredan uspjeh i to do te mjere da zaista djeluje savrÜeno. To je i zbog toga jer je velik, velik radnik, a u duÜi perfekcionist. Ovi tihi ljudi imaju potrebu osjecati se korisnim i rado ce biti na usluzi nekome ili necemu. Zbog urodene diskrecije, opreza i suzdr×ljivosti, koja katkad preraste u stidljivost, viÜe vole djelovati iz pozadine, a zbog smisla za detalje, znaju izabrati garderobu i uopce razne sitnice, pa tako stvaraju svoj otmjeni stil.

Djevica (lat. Virgo) Osobe rodene od 23. kolovoza do 22. rujna rodene su u znaku djevice.Poznate osobe rodene u znaku djevice
Goran ViÜnjic, Andy McDowell, Sophia Loren, Goethe, Peter Sellers, Greta Garbo, Mirko Filipovic, Tolstoj, Agathe Christie, Slaven Bilic, Goran IvaniÜevic

Net.hr
Index.hr
Astrolook
Tportal
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Frendice
Novi list
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Jutarnji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Vecernji
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Nacional
Vecernji
Covermagain
Metro portal
Horoskop.hr
Astrolook
Zena.hr


Ljubav
Djevice nisu zaljubljive naravi. Djevica ce se rijetko kad zaljubiti u tolikoj mjeri da joj ta ljubav zamagli njenu sposobnost logickog razmiÜljanja. Jako su realne, a to ponekad zna povrijediti njene partnere. Djevice imaju dosta visoke kriterije za svog potencijalnog partnera. Tra×e od njega sigurnost, urednost, tocnost, povjerenje, umjerenost, razumnost, smisao za analizu. Djevica je osoba koja svoje emocije i strasti uvijek dr×i pod strogom kontrolom razuma i sve one kojima slijepa zaljubljenost, vrela strast i pretjerana romanticnost pomute razum, smatraju neozbiljnima, infatilnima. U dubini duÜe imaju potrebu za razumijevanjem i shvacanjem, ali ih viÜe zanimaju igre nadmudrivanja i taktiziranja. Djevica dobro vlada svojim osjecajima i nikome ne dopuÜta da o njezinom privatnom i intimnom ×ivotu prica, a partner s djevicom treba imati puno strpljenja. Djevica zna biti jako strastvena u vezi sa svojim partnerom i tom svojom sposobnosti pokuÜava ovladati njime (ali onemogucuje partnera da tu taktiku primjeni i na njoj). Neumorna je i uvijek spremna na razlicite mentalne testove, provjere i analize. Djevica te×i savrÜenstvu, tako i njen partner mora odgovarati toj njenoj te×nji. Djevici je vanjski izgled partnera jednako va×an, kao i njegovo psihicko stanje, te inteligencija. Djevice sve rastavljaju u najsitnije detalje, bez obzira da li je rijec o poslu ili ljubavnoj romansi. Kad neki partner ili partnerica padne u djevicinu mre×u, on ili ona se teÜko iz nje mo×e izvuci. Premda djevica svojim ponaÜanjem zna naljutiti partnere u isto vrijeme oni postaju i ovisni o njoj, jer u njoj vide savrÜenstvo, premda sama djevica sebe nikad ne gleda na taj nacin i uvijek misli da mo×e biti joÜ bolja.
Posao
Vrlo su korisne i vjeÜte u uvjetima kada neÜto treba stvoriti ni iz cega, ali samo pod uvjetom da su zainteresirane i to materijalno, nikako drugacije. Vole materijalno posjedovati i cesto imaju razraden plan kako do toga i doci. Pravi je posao za njih onaj u kojem se tra×i analiza, logika i matematika, oni su jedan od najinteligentnijih znakova zodijaka. To su marljive osobe, uspjeh posti×u osobnim radom, nastojanjima i naprezanjima. Vrsni su kirurzi, vojnici, pomorci, piloti, botanicari. Ove osobe cijene cast, ali joÜ viÜe novac, vole uciti i spretne su nauceno znanje dobro iskoristiti i unovciti.
MuÜkarac
MuÜkarac djevica spretan je s alatima, precizan, tocan, Ükrt, taktican i besprijekorno cist i ugodan. Ukoliko je vojnik slijedi taktiku, ne strategiju. Stvoren je da ostane ne×enja jer ne ×eli ni s kim dijeliti svoj imetak. Treba izbjegavati alkohol i puno hrane, jer ima osjetljiv probavni sustav, jetru, ×eludac i crijeva.
Äena
Äena djevica je Üarmantna bez obzira na godine. Izrazito je lijepa, visoka, skladne figure, pravilnog, simetricnog lica, visokog cela te izrazito velikih i uocljivih bistrih ociju. Prakticna je, dobra majka, voli cistocu. Od obitelji zahtijeva da jedu i spavaju u isto vrijeme, ukoliko je kucanica postaje opsjednuta cistocom. Premda na prvi pogled djeluje hladno, u spolnim odnosima je vatrena i do svakog detalja nastoji zadovoljiti partnera (jer kao i u svemu ostalom i u tome ×eli biti savrÜena).
Dijete djevica
Dijete djevica je veselo i brzo, a istovremeno je mirnije i smirenije od djece ostalih znakova, Üto predstavlja kontradikciju koja nagovjeÜta buducu naizmjenicno smirenu i nervoznu osobu. Djevica vrlo rano pokazuje izbirljivost prema hrani. U vecem druÜtvu i pred strancima mo×e biti Üutljivo, dok je u obitelji vrlo pricljivo. U Ükoli su djeca djevice cesto ljubimci nastavnika, najlakÜe ih je disciplinirati, pa×ljivo uce svoje lekcije, a kritiku ne podnose najbolje, od nje se mogu razboljeti i zato je treba koristiti Ütedljivo. Ucinkoviti su i pouzdani mali ljudi, prilagodljivi, moralni i pa×ljivi. Njima treba puno igracaka, vole sluÜati price i svakako im treba omoguciti potpuno obrazovanje, jer spoznaja da znaju manje od drugih pretvara ih u nervozne introventirane osobe. Dijete djevica nece nikada pokazati koliko mu je stalo do fizickog znaka ljubavi, ali to sna×no utjece na njegove buduce odnose. Ego djevice treba dosta ohrabrenja i zato treba malu djevicu velikoduÜno obasipati poljupcima, iskrenim komplimentima i ohrabrivanjem. Djevice studenti ×ele znati sve cinjenice, cesto dovode u pitanje i autoritete (ako smatraju da grijeÜe), ali ×ele znati Üto stoji iza znanja u knjigama.
Zdravlje
Ima osjetljive probavne organe, mnoge smetnje su psihosomatske i neurovegetativne i kada bi se prepustila ×ivotu, a manje analizirala, ×ivot bi bio puno ljepÜi njoj i okolini s kojom ×ivi.

Kizi igrice

igre
Igrice friv
Facebook cover photosIgrice :)
     
Akcijeske igre Auto moto igre Avioni igre
Board igre Bojanke igre Bratz igre
Golf igre Igre kuhanja Misaone igre
Sportske igre Sue igre Uredi sobu
Karte Košarka igre Memory igre
Barbie igre Brodovi igre Winx igre
Zabavne igre Parovi igre Manekeni igre
Celebrity igre Mahjong igre Igre za djevojčice
Nogometne igre Winx igre
Istraživanje Moda Šah igre
Make up igre Jagodica Bobica igre Puzzle igre
Kućni ljubimci Ratne igre  
     
  JOŠ IGARA
FORA IGRE - 5000 igrica
AUTO IGRE - auto moro
Akcijske igre ŠAH IGRE - sah-igre.com
Akcijske igre RAZNE IGRE razneigre.com
TOPOGRAFIJA - upoznaj drzave
Akcijske igre ZUMA IGRE - zaustavite zmiju
Zabavne igre BIJEG U 4 SEKUNDE
Zabavne igre TRAKTOR TOM
AUTOŐKOLA IGRE
BILJAR - biljar snooker i druge
PACMAN - pojedite sve kuglice
Akcijske igre SUPER MARIO - legenda
bubble struggle BUUBLE STRUGGLE - baloni
Super junaci SUPER JUNACI - njih 15
igre Üminkanja IGRE ŐMINKANJA - za cure
auto igrice UPHIL RUSH - sve o autima
arkadne igrice ARKADNE - arkadne igrice
Igre oblacenja IGRE KUVANJA - za cure
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze