Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
Horoskop djevica Blizanci horoskop Horoskop ovan Horoskop ribe Horoskop vodenjak Horoskop jarac
Horoskop lav Horoskop vaga Horoskop škorpion Horoskop strijelac

Horoskop Ovan

S proljecem pocinje vladavina ovna. On je prvi znak zapadne astrologije Üto znaci da s njim pocinje horoskopska godina. To je kardinalni znak Üto u nekom smislu znaci i vodeci. Zato se ovnovi cesto ve×u uz ratnike, vode, akciju i fizicku aktivnost. Oni su ti koji se bave ekstremnim sportovima, osvajaju planinske vrhove, putuju u praÜume Amazone i sl.

Horoskop Bik

Stabilan karakter koji ne voli promjene. Sve voli i cini polako i na sigurno. Zna u×ivati i cijeni putene, prizemljene u×itke, no uvijek sve na sigurno. Odgovara mu da stvari teku ustaljenim, konzervativnim i sporim tokom.

Horoskop Blizanci

Nestalan karakter cije je glavno oru×je briljantna inteligencija i spretnost. Ovi brzi ljudi ne podnose bilo kakvu vrstu ustajale vode, pa cim primijete da stvari krecu tim tokom, oni smjesta jednostavno okrenu plocu na drugu stranu.

Horoskop Rak

Mek karakter kojem je najva×niji njegov dom. Posjeduje istancan osjecaj za intimu. Sklon je popustljivosti, a narocito ako je to zato da bi necije patnje bile ubla×ene, no u isto vrijeme ispod svoje finoce zna kriti i te kakve ambicije, te na svoj nje×an nacin biti uporan, pa cak ľ ako je to potrebno ľ i tvrdoglav.

Horoskop Lav

Karakter koji ne mo×e proci nezapa×eno. Biti u centru pa×nje, za njega je najnormalnija stvar na svijetu, a ako to nije, osjeca se vrlo loÜe. Zraci toplinom i prirodnim autoritetom, tako da privlaci pa×nju i povjerenje ljudi. Zbog toga je cesto na vodecim pozicijama. Jasan je i ima jake principe.


Horoskop Djevica

Ovo je diskretan karakter profinjena ukusa. Odlican je analiticar ciji je pristup ×ivotu cesto i odviÜe kriticki, zbog cega zna sam sebi oduzimati samopouzdanje i zadovoljstvo ×ivljenja.

Horoskop Vaga

Profinjen karakter koji uvijek i u svemu tra×i ravnote×u. Ima izra×en smisao za estetiku, a i sam najceÜce izgleda lijepo i djeluje elegantno. Zbog toga je privlacan i ugodan ljudima, kao Üto mu je i samom ljubav i partnerstvo najdragocjenije u ×ivotu.

Horoskop Őkorpion

Ovo je dinamican i strastven karakter koji to ne pokazuje uvijek otvoreno. Izvana zna djelovati smireno i hladnokrvno, dok iznutra kljucaju strasti, pa kad otkrije svoj temperament, djeluje sna×no na okolinu. Tajanstven i privlacan, stoicki prihvaca izazove ×ivota i nosi se s njima bez kukanja.


Horoskop Strijelac

Idealisticki karakter najceÜce ispunjen plemenitim idejama i vizijama. Spontanost je osobina koja krasi ove ljude ugodne za okolinu. Tolerantni su i skloni uzviÜenim ciljevima i planovima.


Horoskop Jarac

Karakter koji se mo×e opisati u tri rijeci: cvrst kao stijena. Napravljen je od kvalitetnog materijala koji mo×e trajati i trajati. Poput vina, s godinama se osjecaju sve bolje i bolje, zapravo dobivaju, a ne gube.

Horoskop Vodenjak

Smion karakter koji ×ivi ispred svog vremena. Kod njega je uvijek neÜto pomaknuto: bilo ponaÜanje, bilo odjeca, frizura, navike, bilo izbor zanimanja, stana, partnera, ili bar vrsta pica koju popije s prijateljima ľ va×no je da se razlikuje od drugih.

Horoskop Ribe

Riba je dvanaesti znak horoskopa i opcenito se smatra melankonicnim i pasivnim znakom. To je duboko ukorjenjena predrasuda koja je samo u jednoj manjoj mjeri tocna. Ribe zaista imaju povremene periode melankonije, baÜ kao i ostali vodeni znakovi: rakovi i Ükorpioni, ali to nipoÜto nije njihovo trajno stanje.
Kizi igrice

igre
Igrice friv
Facebook cover photosIgrice :)
     
Akcijeske igre Auto moto igre Avioni igre
Board igre Bojanke igre Bratz igre
Golf igre Igre kuhanja Misaone igre
Sportske igre Sue igre Uredi sobu
Karte Košarka igre Memory igre
Barbie igre Brodovi igre Winx igre
Zabavne igre Parovi igre Manekeni igre
Celebrity igre Mahjong igre Igre za djevojčice
Nogometne igre Winx igre
Istraživanje Moda Šah igre
Make up igre Jagodica Bobica igre Puzzle igre
Kućni ljubimci Ratne igre  
     
  JOŠ IGARA
FORA IGRE - 5000 igrica
AUTO IGRE - auto moro
Akcijske igre ŠAH IGRE - sah-igre.com
Akcijske igre RAZNE IGRE razneigre.com
TOPOGRAFIJA - upoznaj drzave
Akcijske igre ZUMA IGRE - zaustavite zmiju
Zabavne igre BIJEG U 4 SEKUNDE
Zabavne igre TRAKTOR TOM
AUTOŐKOLA IGRE
BILJAR - biljar snooker i druge
PACMAN - pojedite sve kuglice
Akcijske igre SUPER MARIO - legenda
bubble struggle BUUBLE STRUGGLE - baloni
Super junaci SUPER JUNACI - njih 15
igre Üminkanja IGRE ŐMINKANJA - za cure
auto igrice UPHIL RUSH - sve o autima
arkadne igrice ARKADNE - arkadne igrice
Igre oblacenja IGRE KUVANJA - za cure
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze