Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
KATEGORIJE
Ljubavne sms poruke - 20 poruka - 8.set

Volim te kao sto skitnica voli da skita,kao sto sanjar voli da sanja,kao sto pesnik voli da pise,a sada mi reci da li te je iko ikada vole vise!?Volim te kao sto skitnica voli da skita,kao sto sanjar voli da sanja,kao sto pesnik voli da pise,a sada mi reci da li te je iko ikada vole vise!?
Hvala:Vesna


Noćas sami ja i noć,nema ničeg osim ovog sna,i hladnih jastuka,sklopim oći,vidim tebe i tako te sad žekim pored SEBE !
Hvala:Pupi,za Lanu


Ti si moje zlato, ti si moje srebro, ako uhvatis drug slomicu ti rebro <3


kad padne noc i pre nego sto zaspim ja tvoju sliku prvo poljubim.ljudi su gresni ali ljubav je kratka nadam se da ces mi oprostiti moja ljubavi jedina.znam da gresim i da ti okrecem ledja al veruj mi u mom srcu si zapisana!!!
Hvala:ersan


Nikada vise IZVINI, nikada vise MOLIM TE, nikada vise VOLIM TE . . Naucila sam da svaka patnja od prethodne je duza, vise ne placem, ovo je moja POSLEDNJA SUZA. . Nikada vise U REDU JE, nikada vise NEMA VEZE, nikada vise BICE BOLJE, jer uvek je samo teze. . Nikada vise VERUJEM TI, sve izmedju nas je tise, nikada vise TI I JA, a mogli smo mnogo vise. . =)
Hvala:Andjela Minic


vo, owih dana hodam hodnicima maste...
pa ti hodnici ponekad unazad me wrate...
u te noci, kasne sate, a swaka noc je duga....
pa ima wremena dosta da spusti se suza..
Hvala:Andjela Minic


Odavno nisam pitanje cula,zasto se ne smejes mala???Pa se nasmejem,tek da ne bih plakala...
Hvala:Marija...


ljubav je kao kap kise donosi tugu i nista vise..........!!!


Lijepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto...lijepo je otvoriti oci i jednostavno znati da si blizu...
Hvala:fadil


Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, podi i nemoj stati. Ako se ikad nademo, daleko od mene stani. ako se još volimo, doci ce naši dani.
Hvala:fadil


Trebaš mi…kao zori sunca, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao tišini nemir, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao krv veni, kao…Ti…meni…
Hvala:fadil


Nemoj nikad voljeti, možda neceš shvatiti, jer kad jednom zavoliš, znaj da ceš patiti. Zaborav je težak voljenog bica, a ljubav je uvijek neka tužna prica.


mislim na tebe sunce izlazi dal ti falim kao meni ti,promijenila sam se neces me prepoznati kad ti kazem koliko znacis mi!volim te!


nedostajes mi u ovoj samotnoj noci,dok te cekam u samoci,a srce mi place od tuge za tobom a nemam snage reci ti zauvijek zbogom..


Ja beZ TeBe KaO Mr Bean bEz mEdE..<3 :* :D
Hvala:Katarina Wukomanovic
Pricaona chat
POPULARNE KATEGORIJE
OSTALI BLOGOVI IZ KATEGORIJE
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze