Lolhr blogovi Igrice Vicevi Sms poruke Mudre izreke Smiješne slike
KATEGORIJE
Rastanak ... :(

Reci mi sad kad druga u tvom naručju sniva da li sam za naš rastanak kriva. Reci mi sada kad nas prošlost deli da li si bio srecan onog dana kad smo se sreli...Reci mi sad kad druga u tvom naručju sniva da li sam za naš rastanak kriva. Reci mi sada kad nas prošlost deli da li si bio srecan onog dana kad smo se sreli??? Reci mi sada je li te naš rastanak boleo i da li si me u životu imalo voleo???

Večeras je dragi naše poslednje veče, sve što jednom prođe vratiti se neće, nemoj da se ljutiš što sam drugog srela i tebe sam nekad iskreno volela. Ostavljam te dragi i ako te volim zbog drugog treba da te prebolim, teško mi je u duši da ti kažem zbogom, jer sam divne dane provodila s tobom. Znam da imaš dušu koja zna da voli, zato nađi drugu da ti smiri boli, nemoj da me moliš oproštaj da tražiš, već poslednje zbogom i ti meni kaži.

Volela sam je kao sestru svoju, a ona je uzela ljubav moju, uzela je njega moju sreću, a znala je da drugog ja voleti neću. Više voleti nisam smela. Al mi juče reče glasno, on voli mene nek ti je jasno. Suze su tekle a usne pekle ovo je bilo sve što su rekle. ˝NEKA UZMI GA I VOLI, I TEBE ĆE NEKAD SRCE DA BOLI!˝

Ne pitaj drugarice, zašto suze lijem, ja ga volim srcem svim i ako to ne smem. Ne teši me drugarice ja te molim, daj mi sliku da ga gledam, ti bar shvati da ga volim. Ne briši mi suze s lica. Pusti dušu neka boli zašto mi ga druga uze kad ga moje srce voli?
Hvala:Mirjana
Pricaona chat
POPULARNE KATEGORIJE
OSTALI BLOGOVI IZ KATEGORIJE
Lolhr.com je clan  Bugi Media internet mreze